Thursday, August 6, 2009

Jam Tangan Casio Kiblat

Anda berada di sesuatu kawasan yang asing bagi anda?jam sudah menunjukkan waktu solat hampir luput...anda perlu bersegara bersolat, tapi di mana kiblat??

Jangan bimbang, kini terdapat gajet yang boleh membantu anda mengtasi masalah tersebut....


Promosi jam tangan digital jenama CASIO pelbagai fungsi istimewa antaranya:

1) Penentuan arah kiblat

2)Alarm menandakan masuk waktu solat



Sesuai bagi memenuhi citarasa dan gaya hidup Muslim yang elegan dan aktif lagi praktikal...


Jam ini juga di pakai oleh Tuan Guru Nik Aziz, Menteri besar Kelantan@ juga dikenali sebagai "Jam Tok Guru"...Sesuai juga untuk dijadikan hadiah atau cenderahati...

Harga untuk tempoh promosi...
****Seunit rm270****

****2 unit dan keatas rm250****

Terdapat dalam bentuk strap berwarna hitam....
Cepat, sebelum kehabisan stok...harga di pasaran bernilai lebih rm300++

9 comments:

Mafia said...

salam,

saya berminat nak mendapatkan jam tersebut. bagaimana utk saya mendapatkannya.

aha said...

salam. saya baru beli jam tu ..tapi masalahnya tak pernah dapat arah yang tepat..betul ke jam ni.

Muhammad b Ab Razak said...

Salamwbt..maaf kpd semua...stakat ni stok sudah habis...kpd aha, jam tu pastikan setting Kuala Lumpur utk mendapatkan arah yg tepat(ada dalam manual cara2 utk setting)...insyaAllah jam tu tepat arah kiblatnya...maaf terlambat reply, sy lama x buka blog ni dah..

yadzli.amn said...

Assalamualaikum wbt. Saya nak minta tolong setting utk Bangkok. Saya telah memiliki jam ini selama hampir 3 tahun dan minggu lepas saya tukar bateri n setting utk Bkk hilang. Time zone 7.00, Lat N 13, Lon E 101, detail yag lain saya x tahu sebab buku panduan telah pun hilang. Tolong bantu. Saya nak tau detail nilai sebenar utk
287 Var E 0,
(6) Calc,
Fajr 20,
ASR -- 1,
Isha 18 etc.
Wassalam..

Ana Jundullah said...

salam.habih doh ko Jam ni,rugi la xdapat nk beli,harap pengedar jual la deh.

Abu Abrar Al-Madani said...

Assalamualaikum..kepada sesiapa yang ingin memiliki jam ini,boleh menghubungi saya..013-5118653(Nasir)

CasTTeLLo said...

salam ...ada lagi x jam kiblat nie??? no hs tu x dpt dihubungi la...

Nizan said...

Salam, saya ada menjual jam ni leh gi
www.facebook.com/kedaicasio atau sms sy 0107178592

Nizan said...

Salam, saya ada menjual jam ni leh gi
www.facebook.com/kedaicasio atau sms sy 0107178592